ΑΝΟ: Άντιτς ο τέταρτος και έπεται συνέχεια

Μετά και τη συμφωνία της με τον Μάρκο Άντιτς, η Ανόρθωση φουλάρει τώρα για απόκτηση επιθετικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Αμμοχώστου έκανε πρόταση στην ισραηλινή Άσντοντ για απόκτηση του διεθνούς Βούλγαρου επιθετικού Ντίμιταρ Μακρίεφ και είναι σε αναμονή. Για την απόκτηση του Βούλγαρου υπάρχει ενδιαφέρον και από ρωσική ομάδα,  όμως η «Κυρία» ποντάρει στις καλές σχέσεις που έχει ο Στάνιμιρ Στόιλοφ με το συμπατριώτη του επιθετικό. Σίγουρα η Ανόρθωση θα πάει για απόκτηση επιθετικού πέρα από τον Εβάντρο Ρονκάτο, που μετά και την τελευταία αγωνιστική θα πέσουν οι υπογραφές για 2+1 χρόνια αλλά και την οριστική αποχώρηση του Σεμέδο Καφού, ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος για να επιλέξει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, αφού δεν αποδέχθηκε την πρόταση της Ανόρθωσης.
Με τον Μάρκο Άντιτς υπάρχει συμφωνία για τριετές συμβόλαιο και αυτό που μένει είναι η ανακοίνωση του παίκτη από την επίσημη Ανόρθωση. Ο 27χρονος (4/12/1983 ) Βόσνιος αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας και κυρίως στη δεξιά πλευρά. Ανήκε στην ουγγρική Βιντεότον και στο πρωτάθλημα είχε 22 συμμετοχές. Παλαιότερα πέρασε και από το βελγικό πρωτάθλημα και αγωνίστηκε, μεταξύ άλλων, και στις γνωστές Λιρς και Λόκερεν.

Και… Νουρεντινόφσκι
Η απόκτηση επιθετικού αλλά και τερματοφύλακα είναι πλέον επιβεβλημένη στην ομάδα της Αμμοχώστου. Ο Κοβαλέφσκι θα αποτελέσει παρελθόν και είναι ήδη γνωστό ότι η Ανόρθωση ενδιαφέρεται για τον Νουρεντινόφσκι του Εθνικού, που για να τον αποκτήσει πρέπει να καταβάλει στην ομάδα τής Άχνας το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ, που είναι και η ρήτρα του. Εκτός από τον Κοβαλέφσκι, παρελθόν θ' αποτελέσουν και οι Κότο και Μπράτσι,  ενώ η περίπτωση του Λαβόρδε θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που έκανε στην Γερμανία και αν δεν υπάρχει κάτι που δεν αντιμετωπίζεται, θα παραμείνει στο «Παπαδόπουλος», αφού τον θεωρεί σημαντικό παίκτη ο Στόιλοφ. Παρελθόν, όπως όλα δείχνουν, θ' αποτελέσει και ο Φοδέριγχαμ, που δεν έχει αποδεχθεί την πρόταση της Ανόρθωσης για μείωση των απολαβών του που ανέρχεται στο 50% και με την απόφαση του Στόιλοφ να μην τον έχει στα πλάνα του αυτό που απομένει είναι ο διακανονισμός με τον Σκοτσέζο, που έχει συμβόλαιο γι' ακόμα ένα χρόνο. Στον Τζιανίσιο Μάρτινς έγινε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με μειωμένες απολαβές και αναμένεται η απάντησή του.

Με αλλαγές
Ο προγραμματισμός στην Ανόρθωση προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, ενώ ο Κίκης Κωνσταντίνου μέχρι και το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει έτοιμο το συνδυασμό του, που θ' αποτελείται από 20 άτομα και θα τον παρουσιάσει στην επόμενη έκτακτη γενική συνέλευση. Στο αγωνιστικό κομμάτι πέφτει σήμερα η αυλαία του πρωταθλήματος και η Ανόρθωση στην τελευταία αγωνιστική θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ. Ο Στάνιμιρ Στόιλοφ θα προβεί σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του αλλά με στόχο πάντα τη νίκη για να τελειώσει νικηφόρα το πρωτάθλημα.
 

Top