ΑΕΚ ΚΟΥΚΛΙΩΝ Έριξαν… εξάρες στο μετεγγραφικό παζάρι οι νεοφώτιστοι!

Εξάρες έριξε χθες στο μετεγγραφικό παζάρι η νεοφώτιστη στην Α’ Κατηγορία ΑΕΚ Κουκλιών, καθώς προχώρησε στην απόκτηση έξι Κύπριων ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές από τον -επίσης νεοφώτιστο- Άρη Λεμεσού· τον τερματοφύλακα Πάμπο Καϊρίνο και τον αμυντικό Μιχάλη Ιωάννου, μετά από εισήγηση του προπονητή της ΑΕΚ Κουκλιών και πρώην της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Δημήτρη Ιωάννου, τριών νεαρών που πέρυσι αγωνίστηκαν με επιτυχία στην ΑΕΠ, Γιάννη Σάββα (αμυντικός), Γιάννη Βαρναβίδη (μέσος) και Σοφοκλή Γεωργίου (μέσος) και του έμπειρου μέσου Χαράλαμπου Χαραλάμπους (Πίτσιλλος) από τον Ακρίτα Χλώρακας.

Επιπλέον η διοίκηση της ΑΕΚ Κουκλιών προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τους Τάσο Μακρή, Κώστα Σολωμού, Άντρο Γεωργίου και Παναγιώτη Λουκαΐδη. Αντίθετα, παρελθόν για την παφιακή ομάδα αποτελεί ο Λιάσος Λουκά, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον διπλό ρόλο ποδοσφαιριστή και Διευθυντή Ακαδημιών, στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Κοιτάζει εκτός συνόρων

Πλέον, η προσοχή τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης στρέφεται στην ξένη αγορά για ενίσχυση της ομάδας με ποιοτικούς ξένους. Καθοριστικό ρόλο στο κομμάτι αυτό θα παίξει η συμφωνία που θα επέλθει με τη Cytavision για παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της παφιακής ομάδας και θα της αποφέρει ένα σημαντικό χρηματικό κονδύλι.

Top