ΑΠΟΕΛ Αν έρθει πρόταση, το συζητούμε…

Ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Φοίβος Ερωτοκρίτου, σε χθεσινές δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sigmalive, τόνισε αναφορικά με τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον Ιβάν Τρισκόφσκι, πως δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα πρόταση μετά από αυτή της Λόρεκεν. Ξεκαθάρισε ότι όλοι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ είναι διαπραγματεύσιμοι.
Ανέφερε συγκεκριμένα: «Όσον αφορά τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες για τον Ιβάν Τρισκόφσκι είναι φυσιολογικό να ακούγονται, αφού πρόκειται για ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Δεν το κρύβουμε ότι είχαμε πρόταση το Δεκέμβρη από τη βελγική Λόρεκεν με το σεβαστό ποσό του 1,2 εκ. ευρώ.

Όμως για το συμφέρον της ομάδας όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος αποφασίσαμε να μην τον παραχωρήσουμε. Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο ενδιαφέρον από τη στιγμή που δεχθήκαμε επίσημη πρόταση πριν από λίγους μήνες. Ξεκαθαρίζω όμως ότι μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάτι επίσημο ενώπιόν μας. Αν έρθει πρόταση, θα τη συζητήσουμε, δεν κλείνουμε τις πόρτες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ είναι διαπραγματεύσιμοι και την όποια απόφαση θα την πάρουμε για το συμφέρον της ομάδας. Ο στόχος μας ήταν να φέρουμε παίκτες στον ΑΠΟΕΛ που θα έχουν και εμπορική αξία και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δικαιώθηκε για τις επιλογές του…».

Δεν ανησυχώ

Όσον αφορά για τις κινήσεις προγραμματισμού ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ τόνισε: «Αυτό είναι θέμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αυτός αποφασίζει κι εμείς προχωράμε. Δεν ανησυχώ και δεν αγχώνουμε καθόλου. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας. Περιμένουμε τον προπονητή μας. Ακόμη δεν πάρθηκε καμία απόφαση γι' αυτούς που θα συνεχίσουν, που θα φύγουν και φυσικά για το πώς θα προχωρήσουμε στην ενίσχυση της ομάδας. Αυτό που διαβεβαιώνω τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ είναι ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ακόμη πιο δυνατή και ισχυρή την ομάδα. Έχουμε μπροστά μας την πρόκληση για την είσοδό μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ή του Τσάμπιονς Λιγκ και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να έχουμε την ομάδα, για να δώσει τη μάχη για την υλοποίηση των στόχων μας. Είναι θετικό το γεγονός ότι υπάρχει ο βασικός κορμός της ομάδας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο…».

Πάνω απ' όλα ο ΑΠΟΕΛ!

Για τα πειθαρχικά παραπτώματα που παρουσιάστηκαν πριν από λίγες μέρες ο Φοίβος Ερωτοκρίτου έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: «Πάνω απ' όλα είναι ο ΑΠΟΕΛ. Κανείς δεν είναι υπεράνω του ΑΠΟΕΛ. Πήραμε κάποιες αποφάσεις και στείλαμε τα δικά μας μηνύματα όσο και την πειθαρχία που πρέπει να υπάρχει στην ομάδα. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο…».

Να γιορτάσουμε

Για τη φιέστα που θα γίνει στις 30 Απριλίου στον εντός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση για την κατάκτηση του 21ου τίτλου στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, ο κ. Ερωτοκρίτου ανέφερε: «Οι υπεύθυνοι για το οργανωτικό κομμάτι της φιέστας άρχισαν δουλειά. Ετοιμαζόμαστε για να κάνουμε φιέστα που θα χαροποιήσει τους χιλιάδες φίλους μας που θα γεμίσουν το γήπεδο. Θέλουμε να γιορτάσουμε την κατάκτηση του 21ου τίτλου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο…».

Top