Η γιορτή του Μπριτζ

Γιορτάστηκαν το Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010, στο ξενοδοχείο «Χίλτον Παρκ», Λευκωσίας, τα 50χρονα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπριτζ, σε μια εορταστική αγωνιστική ημερίδα. Τριάντα ζεύγη παικτών από όλη την Κύπρο έλαβαν μέρος σε διαγωνισμό Μπριτζ, όπου πρώτευσαν οι Κυριάκος Παναγιώτου και Ανδρέας Παύλου, από τον Όμιλο Λευκάρων.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος μίλησε ο πρόεδρος Κώστας Ιωάννου, ενώ η γραμματέας της Ομοσπονδίας, Ρένα Λιβέρα, έκανε ιστορική αναδρομή του Μπριτζ στο νησί μας από το 1960 μέχρι σήμερα, με ειδική αναφορά στην, για πρώτη φορά φέτος, πολύ επιτυχημένη εισαγωγή του στα βραδινά επιμορφωτικά μαθήματα του Υπουργείου Παιδείας. Ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Ουράνιος Ιωαννίδης, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Παύλο Αστραίο, για τις πολύχρονες διοικητικές και αγωνιστικές του υπηρεσίες στο άθλημα.

Στην εκδήλωση, η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπριτζ τίμησε τον αποθανόντα πρώτο πρόεδρό της, δικαστή Στέλιο Ευαγγελίδη και την αποθανούσα, επίσης πρόεδρο, Αγνή Βερμέιρεν. Τιμήθηκαν ακόμα οι εν ζωή διατελέσαντες πρόεδροι της Ομοσπονδίας, Παύλος Αστραίος, Ανδρέας Παττίχης, Ιωάννης Χατζαντωνάς και Δημήτρης Καλαβανάς, όπως επίσης και ο νυν πρόεδρος Κώστας Ιωάννου.

Ακολούθως δόθηκαν τα βραβεία όλων των επίσημων διαγωνισμών της Ομοσπονδίας κατά το έτος 2010. Στα Οpen Pairs πρώτευσαν οι Τάκης Πολίτης και Γιώργος Κωλέττης, στα Mixed Pairs οι Ρένα Λόρδου και Γιώργος Γεωργιάδης, ενώ το Κύπελλο 2010 πήρε η ομάδα των Φίλιππου Φράγγου, Φρόσσως Τηλλυρή, Τάκη Πολίτη και Δημήτρη Καλαβανά.

Top