Στα 2,28μ. ο Κυριάκος Ιωάννου

ΑΦΗΣΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Μπορεί ο Κυριάκος Ιωάννου να αντιμετώπιζε πρόβλημα στη μέση και να μην μπόρεσε να προπονηθεί τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο έσφιξε τα δόντια και συμμετείχε στο χθεσινό διεθνές μίτινγκ «Θεσσαλονίκη 2009». Ο πρωταθλητής μας φρόντισε να μη βάλει χαμηλά άλματα στο πρόγραμμά του, για να μην επιβαρύνει το πρόβλημά του, κάνοντας το ζέσταμά του στα 2,20μ., τα οποία υπερέβη με την πρώτη προσπάθεια. Εν συνεχεία άφησε τα 2,24μ. και δοκίμασε στα 2,28. ξεπερνώντας το συγκεκριμένο ύψος στην τρίτη προσπάθειά του. Τα 2,31μ. φάνηκαν πως χθες ήταν... ψηλά για τον Κυριάκο, όχι γιατί δεν έχει αυτό το άλμα, αλλά επειδή δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή σωματική κατάσταση για να βγει τόσο ψηλά. Πάντως, στη δεύτερη προσπάθειά του πέρασε τον πηχή, ο οποίος έπεσε με ένα ελαφρύ άγγιγμα. Έτσι, με τα 2,28μ. (4ος) έκανε ακόμα ένα βήμα προς τα πάνω, αφού ήταν μόλις ο δεύτερος αγώνας του στη χρονιά στον ανοικτό στίβο, έχοντας υπερβεί τα 2,25μ. στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης στην Κύπρο. Επόμενη συμμετοχή του πρωταθλητή μας θα είναι οι Παγκύπριοι Αγώνες Στίβου, οι οποίοι θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο (13-14 Ιουνίου) στο Εθνικό Κέντρο Στίβου, στο ΓΣΠ.

* Κουρασμένος φάνηκε ο Στέφανος Χατζηνικολάου στα 400μ., τερματίζοντας 8ος στη σειρά του, αφού δεν βοηθήθηκε και από τον πρώτο διάδρομο στον οποίο έτρεχε.
* Στα 200μ. έλαβε μέρος και ο Αντώνης Αρέστη, ο οποίος τερμάτισε 8ος στη σειρά του με 22.69.
* Νικητής στο αγώνισμα ήταν ο Ρώσος Ντμίτρικ Αλεκσέι με 2,33μ., ενώ στο άλμα σε ύψος των γυναικών η Μπλάνκα Βλάσιτς κέρδισε τον αγώνα με 2,01μ.
* Στην πρώτη του παρουσία στο 2009, ο Λούης Τσάτουμας κέρδισε το άλμα σε μήκος με 8,16μ., κάνοντας καλή αρχή, ενώ νικητής ήταν και το φαβορί στα 110μ. με εμπόδια. Ο Κουβανός Ντάιρον Ρόμπλες τερμάτισε πρώτος με 13.30.
Top