ΑΔΗΚ: Στήριξη ΔΗΚΟ στις ευρωεκλογές

Τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος θα στηρίξει το Αγωνιστικό Δημοκρατικό Κίνημα (ΑΔΗΚ), μετά από ομόφωνη απόφαση του Διευρυμένου Εκτελεστικού του Γραφείου, που συνεδρίασε χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κινήματος, «το εκτελεστικό γραφείο, ομόφωνα και ομόθυμα απεφάσισε την υποστήριξη των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του ΔΗΚΟ στις επικείμενες ευρωεκλογές».

Για το λόγο αυτό, προστίθεται στην ανακοίνωση, «το ΑΔΗΚ καλεί ολόκληρο τον οργανωτικό του μηχανισμό, καθώς και κάθε ένα μέλος και στέλεχος του ξεχωριστά, να δραστηριοποιηθούν αμέσως και με ενθουσιασμό στη πρώτη γραμμή της προεκλογικής εκστρατείας, υποστηρίζοντας με σθένος και αποφασιστικότητα το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ, με το οποίο το ΑΔΗΚ έχει κοινές καταβολές και πλείστες όσες ίδιες πολιτικές και κοινά οράματα».

Καλωσορίζει το ΔΗΚΟ
Το Δημοκρατικό Κόμμα, με σημερινή ανακοίνωση του, καλωσορίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση και εκτίμηση την απόφαση του διευρυμένου Εκτελεστικού Γραφείου του ΑΔΗΚ για υποστήριξη των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του Δημοκρατικού Κόμματος στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Η απόφαση του ΑΔΗΚ, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «που βασίστηκε στις κοινές καταβολές του Κινήματος και του Δημοκρατικού Κόμματος και στις πλείστες όσες ίδιες πολιτικές και τα κοινά οράματα, στέλνει και ένα μήνυμα συμπόρευσης και συστράτευσης για στήριξη των καθαρών και διεκδικητικών μηνυμάτων που το Δημοκρατικό Κόμμα προτάσσει στις ευρωεκλογές της 6ης Ιουνίου».

Το ΔΗΚΟ στην ανακοίνωση του αναφέρει ακόμα ότι ο Πρόεδρος του κόμματος και Μάριος Καρογιάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΑΔΗΚ Ντίνο Μιχαηλίδη στον οποίο εξέφρασε τις ευχαριστίες του ιδίου προσωπικά και του Δημοκρατικού Κόμματος προς το ΑΔΗΚ.

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία, ο κ. Καρογιάν, ''διαβεβαίωσε ότι το Δημοκρατικό Κόμμα και οι υποψήφιοί του θα εργαστούν για να ανταποκριθούν πλήρως στην εμπιστοσύνη που επέδειξε προς αυτούς το ΑΔΗΚ. Αντάλλαξαν, επίσης, απόψεις για συμμετοχή του ΑΔΗΚ στην προεκλογική προσπάθεια», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
Top