Η ΚΕΟ πρωταγωνιστεί σε ερωτική ταινία

Οι άνθρωποι της ΚΕΟ κόντεψαν να πάθουν εγκεφαλικό όταν πληροφορήθηκαν πως εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών αποφάσισε να συμπεριλάβει το προϊόν τους σε μία σκηνή. Αμέσως κινήθηκαν νομικά και ζήτησαν ασφαλώς να αφαιρεθεί η επίμαχη σκηνή.

Η επίμαχη σκηνή γυρίζεται σε μία ελληνική ταβέρνα και το μπουκάλι της ΚΕΟ παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις συζητήσεις των δύο πρωταγωνιστών. Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό η ΚΕΟ κινήθηκε νομικά ζητώντας ασφαλώς να αφαιρεθεί το προϊόν τους από τη συγκεκριμένη ταινία. Άλλωστε η ΚΕΟ είναι εταιρία που ελέγχεται από την Εκκλησία της Κύπρου και οποιοσδήποτε συσχετισμός του brand με παραγωγές αυτού του είδους είναι ανεπίτρεπτος.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΕΟ Ηλίας Σώζου, δήλωσε σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό «Απογοητευμένος που η φιάλη της ΚΕΟ προβάλεται με τέτοιο τρόπο σε πορνογραφικό φιλμ». Όπως μάλιστα μας αποκάλυψε, σε επικοινωνία που είχαν οι νομικοί εκπρόσωποι της ΚΕΟ με την εταιρία παραγωγής τους είπαν ότι δεν θα έπρεπε να νοιώθουν θιγμένοι αφού οι ίδιοι ήθελαν να προβάλουν την ελληνικότητα της μπύρας ΚΕΟ ως τη μοναδική ελληνική μπύρα.

Top