Ταυτόσημες οι απόψεις Αρχιεπισκόπου-ΕΛΑΜ για τους λαθρομετανάστες

Ταυτόσημες είναι η οι απόψεις του στο θέμα των λαθρομεταναστών με εκείνες που εκφράζει το ΕΛΑΜ δηλώνει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου και υπογραμμίζει πως κάθε παράνομος θα πρέπει με νόμιμες διαδικασίες να φεύγει από το νησί μας.

Δεν υπάρχει διαφορά απόψεων στο θέμα των λαθρομεταναστών με εκείνες που εκφράζει το ΕΛΑΜ δηλώνει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου. Μιλώντας το πρωί στο Ράδιο Πρώτο, ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι όσον αφορά το ΕΛ ΑΜ έχει δώσει συνέντευξη και είπε ότι συμφωνεί μαζί τους ως προς τους λαθρομετανάστες.

"Αρκετά προβλήματα έχει ο τόπος μας", σημείωσε, "δεν μας χρειάζονται και η κυβέρνηση οφείλει να είναι αυστηρή", επεσήμανε, προσθέτοντας ότι "εδώ δεν είναι το αμπελοχώραφο κανενός,  υπάρχουν νόμοι και όλοι οφείλουμε να τους τηρούμε"
Ο Μακαριότατος τόνισε ακόμα  ότι θα πρέπει να φύγουν όλοι οι παράνομοι από το νησί αλλά με νόμιμο τρόπο: «Όχι με τη βία δεν συμφωνώ αλλά να αξιώνουν ότι πρέπει να φύγουν από το νησί μας, ασφαλώς είναι παρείσακτοι δεν ήρθαν με τη νόμιμη οδό και πρέπει να φεύγουν με το νόμιμο τρόπο».  

Top