Παγκόσμια επιτυχία του Cyprus College στο ACCA

Αυτό σημαίνει επιτυχία: Να διαγωνίζεσαι μεταξύ 30,505 υποψηφίων από 170 χώρες στον κόσμο, σε μια από τις πιο απαιτητικές εξετάσεις και να καταλαμβάνεις τη δεύτερη θέση παγκοσμίως!
 
Σε εξετάσεις του ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) που έγιναν το Δεκέμβριο του  2009, ο φοιτητής της Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College, Denislav Petrov κέρδισε τη 2η θέση παγκοσμίως στο μάθημα F7 (Financial Reporting).
 
To Cyprus College και η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών διοργάνωσαν τελετή όπου συγχάρηκαν και βράβευσαν τον Denislav Petrov και τον καθηγητή του Παύλο Νικολάου για την μεγάλη τους επιτυχία.
 
Η διάκριση τους, εκτός από προσωπική κατάκτηση αποτελεί και απόδειξη της ποιοτικής εκπαίδευσης που προσφέρει η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College, που εδώ και 30 χρόνια εκπαιδεύει άτομα για την απόκτηση επαγγελματικών τίτλων σπουδών (ACCA, ICAEW, CAT, CFA) και προσφέρει σεμινάρια για συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη.
 
Στη φωτογραφία από αριστερά προς δεξιά ο Παύλος Νικολάου καθηγητής του μαθήματος F7 Financial Reporting, o Denislav Petrov φοιτητής της Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College και ο Μιχάλης Μιχαηλίδης, Διευθυντής Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College.
Top