Δύο μεγάλες τυχερές θα συμμετάχουν στο νέο video clip του Σάκη Ρουβά

Δύο μεγάλες τυχερές από την Κύπρο κέρδισαν τη συμμετοχή τους στο νέο video clip του Σάκη Ρουβά, χάρη στην αγαπημένη του τσίχλα, Trident Senses!

Η Λορένα Σαββίδου από τη Λεμεσό και η Ραφαέλλα Σάββα από τη Λευκωσία έζησαν μια ανεπανάληπτη εμπειρία χάρη στο διαγωνισμό ‘Σπάσε το Χρόνο με το Σάκη Ρουβά και την Trident’. Ανάμεσα σε χιλιάδες υποψήφιους και υποψήφιες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό, η Λορένα και η Ραφαέλλα κέρδισαν τη συμμετοχή τους στο νέο video clip του Σάκη Ρουβά ‘Εμένα Θες’ που γυρίστηκε στην Αθήνα την Τετάρτη 19 Μαϊου.

Η Λορένα και η Ραφαέλλα ταξίδεψαν στην Αθήνα, χάρη στην Trident Senses που εξασφάλισε για εκείνες μια μοναδική εμπειρία με VIP treatment! Οι δύο μεγάλες τυχερές μαζί με άλλες επτά κοπέλες από την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τα γυρίσματα ενός video clip, να συμμετέχουν σε αυτό και φυσικά να γνωρίσουν από κοντά τον αγαπημένο τους star Σάκη Ρουβά, ο οποίος μίλησε και φωτογραφήθηκε μαζί τους!

Οι δύο μεγάλες τυχερές από την Κύπρο δήλωσαν κατενθουσιασμένες από την εμπειρία, ευχαρίστησαν θερμά τους εκπροσώπους της Trident που παρευρίσκονταν στο γύρισμα και μοιράστηκαν ξεχωριστές στιγμές με το λατρεμένο τους είδωλο, Σάκη Ρουβά.

Το νέο τραγούδι του Σάκη ‘Εμένα Θες’ οπτικοποιήθηκε σε ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό video clip με μια πρωτοποριακή τεχνοτροπία που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία των White Room. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στους χώρους και στην παραλία του ξενοδοχείου Astir Palace στη Βουλιαγμένη.     

Και μην ξεχνάς, τα καλύτερα... ξεκινούν με μια Trident Senses!

Top