Τα "Άσπρα Μπαλόνια" έρχονται στο ΣΙΓΜΑ!

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΣΙΓΜΑ, «Άσπρα Μπαλόνια»! Σε λιγότερο από 10 μέρες, θα είναι στις οθόνες μας το νέο δημιούργημα της Βάνας Δημητρίου, που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η γνωστή σεναριογράφος των επιτυχημένων σειρών «Κάρμα», «Έρωτας» και της κινηματογραφικής ταινίας «Alter Ego», μεταφέρει το νέο της εγχείρημα αποκλειστικά στην τηλεόραση Σίγμα.

Το σενάριο

Δύο «παράνομα» ζευγάρια.. η δύναμη του έρωτα και η διάρκεια της αγάπης. Μια ιδέα που γεννήθηκε από το ερώτημα, ποιο συναίσθημα είναι ισχυρότερο: ο έρωτας ή η αγάπη. Η νέα σειρά του Σίγμα «Άσπρα Μπαλόνια» έρχεται για να μας φουσκώσει με τον αέρα της αγάπης, του πάθους, της οργής, της πίστης και της απιστίας.

Το καστ

Με μια πλειάδα αγαπημένων- Κυπρίων και Ελλαδιτών- ηθοποιών, η σειρά «Άσπρα Μπαλόνια» υπόσχεται άφθονη συγκίνηση, αγωνία αλλά και προβληματισμό απέναντι σε όσα αντιμετωπίζουν οι πρωταγωνιστές της σειράς, που δεν είναι άλλοι από τους:
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Βαρβάρα Λάρμου, Μαρία Ιωάννου, Κωνσταντίνο Γαβριήλ, Ασπασία Τζιτζικάκη, Κούλλη Νικολάου, Γιώργο Ζένιο, Αντρέα Γεωργίου, κ.α.

Η σκηνοθεσία είναι του Ανδρέα Γεωργίου.

Το soundtrack

Το τραγούδι που ντύνει τη σειρά και ακούγεται πολύ στα ραδιόφωνα είναι δημιουργία του Σταμάτη Κραουνάκη σε στίχους του Σταύρου Σταύρου και ερμηνεύει ο Σταύρος Κωνσταντίνου.

To πρώτο επεισόδιο

Το κουβάρι της ιστορίας αρχίζει να ξετυλίγεται, όταν η ηρωίδα Αθηνά Παπαϊωάννου επιστρέφει στην Κύπρο για να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Δημήτρη Ελευθεριάδη.

Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας όμως, συναντά την πρώτη της μεγάλη αγάπη, τον Παύλο Ευθυμίου. Μια μοιραία συνάντηση που μέλλει να αλλάξει τα πάντα στην ήρεμη μέχρι τότε ζωή της, καθώς ο έρωτάς του ενός για τον άλλο, φαίνεται να μην έχει σβήσει ποτέ.

Η απόφασή της για τον επικείμενό της γάμο άρχισε να πάλλεται, με το σώμα της να ντύνεται στα άσπρα ενώ η καρδιά της να επιμένει να ακολουθήσει το μεγάλο της έρωτα.

Ένα άλλο «παράνομο» ζευγάρι, διαφορετικό από τα άλλα (η Έλενα και ο Ανδρέας), βρίσκονται τυχαία στο δρόμο της Αθηνάς και ανατρέπουν, άθελά τους, τα πάντα.. με απρόσμενες εξελίξεις.

Η μεταξύ τους σχέση που αναπτύσσεται, τους δένει ακόμη περισσότερο. Το παρελθόν τους όμως, φέρνει στο παρόν, μυστικά που θα διαταράξουν το μέλλον τους και θα σημαδέψουν τις ζωές όλων των ηρώων της ιστορίας.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και καθημερινά αμέσως μετά τις Τομές στα γεγονότα!

Top