Κυκλοφορεί το νέο album της Αmy Winehouse Lioness: Hidden Treasures

Κάποτε θα έρθει η μέρα που θα τα έχουμε όλα. Αρκεί να περιμένουμε λίγο. Η Amy Winehouse δεν μπορούσε να περιμένει περισσότερο. Όπως συμβαίνει με όλους τους καλούς που φεύγουν νωρίς, αφήνουν ένα τεράστιο ερωτηματικό σε όσους τους αγαπούσαν. Ευτυχώς για εμάς, εκείνη μας άφησε την φωνή της για πάντα.
 


Amy Winehouse - Our Day Will Come: Amy Winehouse... by Universal_Music_Greece

 
Το “Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures” το οποίο βγαίνει ύστερα από πολύ δουλειά και κόπο, κυκλοφορεί από την Universal Music και περιλαμβάνει ακυκλοφόρητα κομμάτια της, ηχογραφημένα από το 2002, πριν από το άλμπουμ ντεμπούτο της, “Frank” (2003). Μεταξύ αυτών, το «Our Day Will Come”, το “Between The Cheats”, το “Halftime” που ηχογραφήθηκε τον Αύγουστο του 2010 και το τελευταίο τραγούδι που έγραψε στο στούντιο, το “Body And Soul” μαζί με τον Τόνι Μπένετ. Από τα 12 κομμάτια του δίσκου δεν λείπουν και αγαπημένες επιτυχίες της Amy σε διασκευή, όπως τα “Wake Up Alone”, “Valerie” και “Best Friends”.
Ο Τόνι Μπένετ είπε για την συνεργασία τους ότι βγήκε πολύ άνετα και η Amy ήταν ορεξάτη για δουλειά. "Ήταν μια καταπληκτική τζαζ τραγουδίστρια".

Το σίγουρο είναι ότι αυτό το album θα έχει επιτυχία. Ο κόσμος δεν χόρτασε την Amy, όσο ζούσε. Εκείνη δεν θα χρειαστεί να είναι ξεμέθυστη, ούτε θα αναγκαστεί να τραγουδήσει μπροστά σε κοινό, που τόσο απεχθανόταν, καθώς όπως έχει δηλώσει θα μπορούσε να τραγουδά μόνο σε εκείνον που αγαπά.

Οι παραγωγοί του δίσκου συγκινημένοι δηλώνουν ότι “Ο θησαυρός που άφησε πίσω της, θα επηρεάσει τις επόμενες γενιές που ακόμα δεν έχουν γεννηθεί” και προσθέτουν πως μία λίρα από κάθε αντίτυπο θα πηγαίνει στο φιλανθρωπικό ίδρυμα με το όνομά της.

 

Οι θαυμαστές αυτής της αδύναμης φιγούρας, με το υπερβολικό hairstyle, τα τατουάζ που μαρτυρούσαν τα μότο της ύπαρξης της, αλλά και την ταλαιπωρημένη ερωτική ζωή της, το eyeliner τύπου Κλεοπάτρα, όσοι αγαπούσαν ή την εκτίμησαν αφού πέθανε θα ακούσουν με νοσταλγία και αρκετή θλίψη την τεράστια φωνή αυτής της ξερακιανής, αλλά ταυτόχρονα sexy τραγουδίστριας. Ποτέ δεν ήθελε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση, αλλά ακόμα και με τους δαίμονές της αποτέλεσε την απόλυτη εικόνα του rock 'n' roll lifestyle.

 

 

Top